Barcelona Turisme
Google+ Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: Què visitar / Parcs


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Parcs

Park Güell

Park Güell

Si hi ha una obra de Gaudí on la natura i l"arquitectura arriben a una identificació plena i sorprenent, aquesta obra és sense cap mena de dubte el Park Güell de Barcelona. El que inicialment es projectà com una ciutat-jardí a l"estil anglès –d"aquí el nom de Park- va esdevenir finalment el parc públic més singular de Barcelona.
Parc de Montjuïc

Parc de Montjuïc

La muntanya de Montjuïc ha estat testimoni i protagonista de fets clau que li han donat el caràcter actual. Primer va ser l"Exposició Internacional de 1929 celebrada a Barcelona la que va impulsar la urbanització de la zona. Més recentment, la celebració dels Jocs Olímpics de 1992 va significar una important renovació.
Anella Olímpica de Montjuïc

Anella Olímpica de Montjuïc

Barcelona va viure un estiu màgic que no oblidarà mai. Amb la celebració dels Jocs Olímpics de 1992, la ciutat es convertí durant uns dies en la capital del món, uns dies que romandran per sempre en la memòria col·lectiva. L"Anella Olímpica de Montjuïc va ser el centre neuràlgic de la festa.
Parc de la Ciutadella

Parc de la Ciutadella

El Parc de la Ciutadella, pulmó urbà de Barcelona, no és un parc qualsevol. El 1869, l"enderroc de la ciutadella militar feta construir el segle anterior per Felip V, significava molt per una Barcelona en ebullició, a les portes de l"Exposició Universal de 1888. Així naixia un parc que l"arquitecte Josep Fontseré va saber adaptar a les necessitats d"aquella fira internacional de mostres.

Parc de Collserola

Darrera del conegut perfil del Tibidabo hi ha tot un univers natural de boscos i camps de conreu, un Parc protegit on la variada vegetació i la fauna mediterrània ens faran sentir en plena natura a només quinze minuts de la gran ciutat. És el gran pulmó de Barcelona.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments