Barcelona Turisme
Google+ Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: Què visitar / Monuments i escultures


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Monuments i escultures

Barcino, de Joan Brossa

Barcino, de Joan Brossa

Davant la muralla romana, allà on l"aqüeducte arribava a la ciutat, trobem aquest poema visual de Joan Brossa. Hi llegim la paraula Barcino, el nom romà de Barcelona a qui ret homenatge l"artista amb aquesta curiosa escultura, perfectament integrada amb les pedres més antigues de la ciutat.
Font de Canaletes

Font de Canaletes

Un dels símbols de la ciutat, punt de trobada de barcelonins i foranis i espai de celebració de les victòries esportives dels equips catalans, la font de Canaletes esdevé un dels monuments més visitats de Barcelona. Amaga, a més, una història molt lligada amb l"abastament d"aigua de la ciutat vella.
Mirador de Colom

Mirador de Colom

Situat al final de la Rambla de Barcelona, ben a prop del mar, el Mirador de Cristòfol Colom ens permet gaudir d"una immillorable vista panoràmica de Barcelona a 60 metres d"alçada.
MUHBA Temple d'August

MUHBA Temple d'August

De sobte la visita al Barri Gòtic de Barcelona ens sorprèn ensenyant-nos un secret amagat en una casa del carrer Paradís. Dins d"un petit pati medieval, les quatre columnes del temple d"August respiren tranquil·les malgrat el pas dels segles. Tenen més de dos mil anys d"història, com la mateixa Barcelona.
Muralla i aqüeductes romans (Casa de l'Ardiaca)

Muralla i aqüeductes romans (Casa de l'Ardiaca)

La muralla romana adossada a la Plaça Nova de Barcelona ens guarda un secret. Just a l"altre cantó de la primitiva paret romana, hi ha l"entrada a la Casa de l"Ardiaca, on s"hi poden veure restes arqueològiques. Entrant al pati de la Casa de l"Ardiaca descobrirem una construcció on es barregen totes les èpoques i estils.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments