Barcelona Turisme
Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: / Parcs


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Parcs

Park Güell

Park Güell

Si hi ha una obra de Gaudí on la natura i l"arquitectura arriben a una identificació plena i sorprenent, aquesta obra és sense cap mena de dubte el Park Güell de Barcelona. El que inicialment es projectà com una ciutat-jardí a l"estil anglès –d"aquí el nom de Park- va esdevenir finalment el parc públic més singular de Barcelona.
Parc del Laberint

Parc del Laberint

La joia verda del districte d"Horta i Guinardó és sense dubte aquest parc, dissenyat el 1792 per l"enginyer italià Domenico Bagutti, sota l"iniciativa del propietari de la finca, Joan Desvalls, marquès de Llupià i d"Alfarràs.

Parc de Sant Martí

Al voltant del nucli original del Clot, format per la parròquia de Sant Martí de Provençals i les velles masies agrícoles, el Parc de Sant Martí ofereix sis hectàrees de verdor on s"hi pot passejar, fer esport o trobar-se amb els amics i veïns.
Parc del Centre del Poblenou

Parc del Centre del Poblenou

L"empremta de Jean Nouvel torna a deixar-se veure en la nova Barcelona que creix als voltants de la Diagonal Mar. El nou Parc Central del Poblenou és una joia arquitectònica naturalista que combina una gran diversitat d"ambients. Un pulmó verd molt necessari en la zona de l"antic Poblenou industrial.
Jardí Botànic de Barcelona

Jardí Botànic de Barcelona

Situat en un pendent suau del Parc de Montjuïc, el Jardí Botànic de Barcelona posa a l'abast del visitant una passejada diferent per a cada estació de l'any a través de la vegetació de les cinc regions del món amb clima mediterrani.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments