Barcelona Turisme
Google+ Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Foto noia en cadira de rodes a les Rambles de Barcelona

Benvinguts al web de Turisme de Barcelona dedicat a les persones amb discapacitat.

Museus adaptats per a persones cegues, hotels sense barreres, platges accessibles o visites en llengua de signes... són algunes de les opcions que hi trobareu. Tant si sou visitants com si cerqueu idees accessibles per a descobrir la vostra ciutat, heu arribat a bon port. Us convidem a navegar pel nostre mar de suggeriments!

Pictogrames utilitzats

Per tipus de DISCAPACITAT

Què hi trobareu en aquest web?

Què visitar
Què visitar Un cercador de llocs d'interès accessibles per a cada tipus de discapacitat. Museus, parcs, platges, edificis singulars, monuments o les obres Patrimoni de la humanitat.
Transports
Transports Les facilitats i barreres del transport, tant per moure's dins la ciutat, ja sigui amb metro, autobús, tramvia o amb el Barcelona Bus Turístic.
Serveis d'interès
Serveis d'interès Aquí trobareu opcions de visites i tours o d'esport adaptat, i també agències de viatges especialitzades, oficines de correus, ortopèdies o caixers automàtics.
Més...
Més... Cercador d'Hotels accessibles a Barcelona, i activitats per a tothom... Utilitzeu el formulari de Contacte per fer-nos arribar els vostres comentaris.

Destacats

EASY Walking Tour GÒTIC

EASY Walking Tour GÒTIC

Si us desplaceu amb cadira de rodes, amb bastó, etc aquesta ruta guiada –adaptada per a persones amb mobilitat reduïda– és per a vosaltres!

Fundació Joan Miró

Fundació Joan Miró

La Fundació Miró té un públic divers amb necessitats i capacitats diferents, i garanteix l’accessibilitat als seus serveis.

INOUT Hostel: accessible!

INOUT Hostel: accessible!

Situat al Parc de Collserola, a 20 minuts del centre de Barcelona en metro. Compromís ambiental i social. El 99% de la plantilla té alguna discapacitat.

Web de “Turisme per a tothom“

Web de "Turisme per a tothom"

Web de Turisme de Catalunya, on hi trobareu una selecció de les 23 destinacions que compten amb una oferta integral de recursos turístics adaptats.

Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments