Barcelona Turisme
Google+ Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova
Foto noia en cadira de rodes a les Rambles de Barcelona

Benvinguts al web de Turisme de Barcelona dedicat a les persones amb discapacitat.

Museus adaptats per a persones cegues, hotels sense barreres, platges accessibles o visites en llengua de signes... són algunes de les opcions que hi trobareu. Tant si sou visitants com si cerqueu idees accessibles per a descobrir la vostra ciutat, heu arribat a bon port. Us convidem a navegar pel nostre mar de suggeriments!

Pictogrames utilitzats

Per tipus de DISCAPACITAT

Què hi trobareu en aquest web?

Què visitar
Què visitar Un cercador de llocs d'interès accessibles per a cada tipus de discapacitat. Museus, parcs, platges, edificis singulars, monuments o les obres Patrimoni de la humanitat.
Transports
Transports Les facilitats i barreres del transport, tant per moure's dins la ciutat, ja sigui amb metro, autobús, tramvia o amb el Barcelona Bus Turístic.
Serveis d'interès
Serveis d'interès Aquí trobareu opcions de visites i tours o d'esport adaptat, i també agències de viatges especialitzades, oficines de correus, ortopèdies o caixers automàtics.
Més...
Més... Cercador d'Hotels accessibles a Barcelona, i activitats per a tothom... Utilitzeu el formulari de Contacte per fer-nos arribar els vostres comentaris.

Destacats

Fundació Joan Miró

Fundació Joan Miró

La Fundació Miró té un públic divers amb necessitats i capacitats diferents, i garanteix l’accessibilitat als seus serveis.

Apartaments totalment adaptats

Apartaments totalment adaptats

Habitatges amb serveis integrals per a persones amb dependència física. Els espais comuns també estan adaptats per a l'autonomia personal.

Experiències accessibles a Barcelona

Experiències accessibles a Barcelona

Aquí trobareu les agències especialitzades en turisme accessible o que ofereixen tours sense barreres dins i fora de la ciutat.

Web de “Turisme per a tothom“

Web de "Turisme per a tothom"

Web de Turisme de Catalunya, on hi trobareu una selecció de les 23 destinacions que compten amb una oferta integral de recursos turístics adaptats.

Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments