Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: / Tots / Centre de Cultura Contemporània de Barcelona


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona és una de les grans infraestructures dels anys noranta. Totes les seves activitats giren entorn de la ciutat: el fenomen urbà, analitzat des de tots els punts de vista i totes les disciplines culturals.

El CCCB està situat a la Casa de la Caritat, antic hospici construït el 1802 en el que un dia va ser un monestir medieval. Es conserven la façana i part del pati de l'edifici original, la resta va ser reconstruït amb vidre i acer. El CCCB és un espai per a la creació, la investigació, la divulgació i el debat de la cultura contemporània, on les arts visuals, la literatura, la filosofia, el cinema, la música, les arts escèniques i les activitats transmèdia s'interconnecten en un programa interdisciplinari. També ofereix activitats i exposicions en l'àmbit de la ciència, la tecnologia i la innovació.

El CCCB centra l'activitat en la investigació creativa i en la producció de coneixement mitjançant una sèrie de projectes centrals de producció pròpia, com les exposicions temàtiques i altres formats presencials i digitals: els debats internacionals, el CCCB Lab, la plataforma de literatura Kosmopolis, la línia d'activitat Beta, el projecte de cinema experimental Xcèntric, entre altres propostes.

Si esteu interessats en els museus d'art no us perdeu l'Articket. El passaport amb accés als 6 millors museus d'art de Barcelona, sense cues, vàlid durant 12 mesos i amb un estalvi del 45%.

Banner enllaç experiències de ciutat


Tornar a l'índex de la fitxa

Dades generals


Adreça: Carrer de Montalegre, 5 (08001). Barcelona
Telèfon: 933 064 100
Web: www.cccb.org
Horari: Dimarts a diumenge, d'11 a 20h. | 24, 26 i 31 desembre, 5 i 6 gener: de 11 a 15h. | Tancat: 25 desembre i 1 gener.


Tornar a l'índex de la fitxa

Dades d'accessibilitat


El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) no presenta barreres arquitectòniques i ofereix visites comentades adaptades a les necessitats dels diversos tipus de públic.

El CCCB és un dels equipaments culturals que participa en el programa socioeducatiu Apropa Cultura

Per a fer una visita de grup cal concertació prèvia per telèfon: 933 064 135 (de dimarts a divendres, de 10 a 13h) o bé per mail: SEducatiu@cccb.org

Els jubilats tenen entrada reduïda, i els titulars de la tarjeta rosa la tenen gratuïta.
Discapacitat visual
Possibilitat de concertar visites guiades per a persones cegues. Cal reserva prèvia.
Gos pigall
Discapacitat auditiva
Gran part de les pel•lícules o curtmetratges que es projecten al CCCB són subtitulades en català, ja que són en versió original. Aquests subtítols poden ser un bon suport per a les persones sordes, tot i no estar fets específicament pensats per a elles.

A les visites guiades els monitors utilitzen amplificadors de veu.
Discapacitat motriu
Els accessos al CCCB són a peu pla i el recorregut pel seu interior es fa mitjançant ascensors que comuniquen les diverses plantes i rampes de llarg recorregut que en alguns casos superen el percentatge estipulat per la normativa.

Pel que fa a l'itinerari per l'interior de les diferents sales, aquestes presenten unes amplades que permeten la circulació amb comoditat de persones en cadira de rodes. El Centre té en compte l’amplada necessària de pas en el muntatge de les seves exposicions.

L’edifici disposa de lavabos adaptats.
Discapacitat cognitiva
Des de l’any 2010, el CCCB té el programa AlzheimArt, que ofereix visites especialment adreçades a malalts d'Alzheimer, els seus familiars i cuidadors.

Data de l'última actualització: 18/08/2023

Tornar a l'índex de la fitxa

Reserves


Compra online. BCN Shop: Botiga virtual de Turisme de Barcelona on pots realitzar les teves compres de productes i serveis turístics.

Tornar a l'índex de la fitxa
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments