Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: Què visitar / Mercats


Barcelona ofereix opcions interessants tot l’any i obre les portes a tothom. Aprofiteu que el sol brilla per passejar i banyar-vos a platges accessibles. Viviu la naturalesa de Gaudí amb les mans, afegiu visites en llengua de signes o espectacles amb audiodescripció als vostres plans... Necessiteu més idees? Les trobareu amb el CERCADOR o amb la TAULA RESUM de llocs d'interès accessibles!

Cercador de llocs d'interès accessibles

Tipus de discapacitat

Mercats

Mercat d'Hostafrancs

Mercat d'Hostafrancs

Enmig del brunzit d"aquest carrer comercial del barri de Sants el mercat es va construir en plena època d"explosió demogràfica de la ciutat, per tal d"abastir una zona que creixia al voltant de les fàbriques. Conserva encara un regust tradicional que podem percebre anant a comprar o passejant entre les parades.
Mercat de l'Abaceria Central

Mercat de l'Abaceria Central

Al cor de l"antiga Gràcia obrera, el mercat de l"Abaceria de Barcelona us obre les portes a un mar de sensacions i vivències. Dóna gust comprar-hi o simplement passejar-hi, acompanyats dels característics reclams de les venedores que sedueixen el més exigent dels compradors.
Mercat de la Boqueria

Mercat de la Boqueria

La història de La Rambla és la història del mercat de la Boqueria. L"evolució d"un passat de venedors ambulants a un present modern i encisador, ple de color i vida. El mercat és la metàfora de la vida de Barcelona, un riu humà que fa els plaers d"aquells a qui els agrada contemplar.
Mercat de Sant Andreu

Mercat de Sant Andreu

Al bell mig de la bonica plaça porticada del Mercadal, al districte de Sant Andreu, s"aixeca aquest petit però encantador mercat de barri. Els seus orígens, com els de tants mercats, es remunten a mitjans del segle XIX, època en què es va començar a regularitzar la venda ambulant a Barcelona a través de la construcció de mercats coberts.
Mercat de Sant Antoni

Mercat de Sant Antoni

Entre setmana les parades de tota mena, de roba, sabates, estris per la llar, etc… i a dins, les de verdura, fruita, peix o carn. El diumenge, els llibres de segona mà o els segells per als col·leccionistes embadaleixen els visitants d"un mercat històric que conserva la vida i l"encant dels seus orígens.
Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments