Barcelona Turisme
TikTok Pinterest Youtube Instagram facebook Twitter

Enllaç al web principal de Barcelona Turisme. S’obre finestra nova

Barcelona, per un turisme accessible
Què visitar Transports Serveis d'interès On dormir FAQ Enllaç al vídeo Easy Barcelona per a un turisme accessible. S'obre a una finestra nova

Sou a: Transports / Arribar a d'altres aeroports

Arribar a d'altres aeroports

f

Barcelona també està conectada a través d'altres aeroports de Catalunya, com el de Girona, el de Reus o el de Lleida.

Accessibilitat
A tots els aeroports europeus s’ofereix un servei gratuït d’atenció als passatgers amb discapacitat. Això és així en compliment del Reglament (CE) 1107/2006 del Parlament Europeu, el 26 de juliol de 2008.

Per sol•licitar aquesta assistència gratuïta a qualsevol dels aeroports espanyols, ho podeu fer a través del web Aena (Aeropuertos Españoles y Navegación Aérea), o bé trucant al tel 902 404 704.

Important: la sol•licitud d’assistència s’ha de fer amb 48 hores d’antelació i, independentment d’aquesta, vàlida exclusivament per a l'assistència als aeroports espanyols de la xarxa d'Aena, el passatger amb alguna necessitat especial haurà de notificar-ho a la companyia aèria, al seu agent o al majorista de viatges.

Tant en els aeroports d'Aena com en la resta d'aeroports europeus hi ha punts de trobada, degudament senyalitzats, tant dins com fora dels edificis terminals (aparcament de vehicles, vorera d'arribades, zona de facturació), en els quals les persones amb discapacitat podran anunciar, sense dificultat, la seva arribada a l'aeroport i sol•licitar assistència mitjançant un intercomunicador.

Aeroport Girona - Costa Brava

A 95km al nord de Barcelona.

Connexions Barcelona – Aeroport Girona – Costa Brava

Transport directe amb autocar. Companyia "Sagalés": Tel. 902 130 014 | www.sagales.com
Sortida: des de l'Estació del Nord; C/ Ali-Bei, 80.

Informació aeroport (Aena): Tel. 972 186 600 | www.aena.es

Dades d'accessibilitat


L'Aeroport de Girona disposa de diversos punts on les persones amb qualsevol tipus de discapacitat, gent gran, etc poden sol·licitar assistència. Aquests estan senyalitzats amb els pictogrames d'accessibilitat. Es troben tant dins com fora de l'edifici.
Discapacitat visual
Gos pigall
Discapacitat auditiva
A l'Aeroport de Girona s'han ubicat tres bucles magnètics que s'han distribuït en el taulell d'informació de la terminal de passatgers, en el local de servei a persones amb mobilitat reduïda, i en el local de l'agent de 'handling Lesma'.
Bucle magnètic
Discapacitat motriu
Els autocars que realitzen el trajecte entre l’aeroport de Girona i Barcelona i a la inversa estan gestionats per l’empresa Sagalés. La majoria de la flota està adaptada per a usuaris en cadira de rodes però cal trucar prèviament al telèfon 932 320 459 per confirmar disponibilitat.

Data de l'última actualització: 11/09/2019

Tornar a l'índex de la pàgina
Aeroport Reus - Costa Daurada

A 108 km al sud de Barcelona.

Connexions Barcelona – Aeroport Reus – Costa Daurada

Transport directe amb autocar. Companyia "Hispano Igualadina": Tel. 933 397 329 | www.igualadina.com
Sortida: des de l'Estació de Sants; C/ Viriat, s/n.

Informació Aeroport (Aena): Tel. 977 779 832 | www.aena.es

Dades d'accessibilitat


L’aeroport de Reus disposa de diversos punts de trobada per a l’assistència, degudament senyalitzats amb els diferents pictogrames relacionats amb les discapacitats. Es troben tant a les voreres d’arribades i sortides que hi ha a l’exterior, com al vestíbul de facturació.
Discapacitat auditiva
A les instal·lacions de l'Aeroport de Reus s'han col·locat quatre llaços d'inducció fixos que també disposen d'un equip portàtil, i estan instal·lats en quatre taulells d'informació i atenció especialitzada a persones amb mobilitat reduída.
Bucle magnètic
Discapacitat motriu
Els autocars que fan el recorregut entre l’Aeroport de Reus i Barcelona no estan adaptats. No obstant, l’empresa disposa de vehicles adaptats i per tant, prèvia demanda d’un usuari que ho necessiti, pot adequar-se a posar-los per a un trajecte i hora concrets.
Per demanar aquest autocar adaptat, cal trucar a l’empresa Hispano Igualadina: Tel. 977 770 698, atencioalclient@hispanoigualadina.com

Data de l'última actualització: 11/09/2019

Tornar a l'índex de la pàgina
Aeroport Lleida - Alguaire

A 170km l'oest de Barcelona.

Connexions Barcelona – Aeroport Lleida – Alguaire

Transport directe amb tren o autocar a Lleida i connexió a l'aeroport amb taxi.
RENFE: Tel. 902 320 320 | www.renfe.com
ALSA: Tel. 902 422 242 | www.alsa.es

Informació aeroport: Tel. 973 032 700 | www.aeroportlleida.cat

Mapa del Web   Enllaços d'interès   Agraïments